Kuten jo varmaan tiedätte, OSB Ladies 1 vei runkosarjan kuvitteellisen pokaalin puhtaalla pelillä. Huraa, huraa, huraa. Kaiken kaikkiaan voitimme turnauksissa vastustajamme mielestämme varsin nätillä pelillä ja pienillä jäähyminuuteilla, sekä suht isonumeroisesti. Teimme maaleja peräti 81, eikä niitä luikahtanut omaankaan verkkoon kuin 17. Joten kyllä, meiltä todellakin löytyy sitä plussakorttia.
 
Ja viimeinkin, odotuksenne on palkittu. Madame on ollut huippuahkerana, ja kirjoittanut vaneilleen sekä otteluraportin että otteluennakon. Kyllä, luitte oikein. Oh, Madame, ollos ylistetty.
 
Lue siis lisää mitä tapahtuikaan, kun ennen viimeistä peliä Madame äkkäsi että syttyäkseen vielä tuohon viimeiseen taistoon joukkue tarvitsee porkkanan. Ja koska sellaista ei kirjaimellisesti ollut saatavilla, Madame lykkäsi pöytään viimeisen valttikortin: kuusi pientä sitruunamuffinssia.... 
 
53013.jpg
 
Eikä tässä siis vielä kaikki. Viikonloppuna olemme jälleen liekeissä 2.-divisioonan karsinnoissa, ja siitä pian lisää. Ehkä taktikoimme muffinsseilla, ehkä ilman. Jo tässä vaiheessa kuitenkin haluamme erityisesti kiittää kaikkia fanejamme, heitä on tämän päivän laskujen mukaan ainakin viisi (5). Kiitos Karoliina, Katariina, Samppa, Aku, Marko ja Petra!